Wat niet te doen bij een date!!!

Wat niet te doen bij een date!!!

Hieronder staan een paar tips voor een eerste date

Tijdens de eerste date is het belangrijk dat je tijd voor elkaar neemt. Het mooiste is om af te spreken op een romantische plek. Je zou bijvoorbeeld naar een restaurant of  bioscoop kunnen gaan. Of je zou gewoon ergens wat kunnen drinken. Wat niet vele mensen doen maar wat wel romantisch is is een boswandeling maken of naar het strand  gaan. Er zijn genoeg mooie plekken te bedenken in de omgeving.

Neem de tijd voor elkaar en ga naar een plek waar het rustig is en het niet te lawaaierig is.
De bedoeling van een eerste date is om de andere persoon te leren kennen. Neem je date niet mee naar een lawaaierige plek of evenement, waar je niet met elkaar kunt praten. Ga niet naar een luidruchtig concert of een groot feest. Bewaar concerten en feesten voor de volgende dates.

Praat niet over een vorige relatie

Praat nooit over je ex-vriend of ex-vriendin. Dat is iets wat echt niet kan. Je date zal zich ongemakkelijk voelen als je praat over wat je fout deed in je vorige relatie. De aandacht wordt gevestigd op je gebreken en je date zou kunnen denken dat je dezelfde fouten weer zal maken. Wanneer je met weemoed over een ex praat, zal je date denken dat je nog niet over je ex heen ben

Praat nooit over geld

Degene met wie je date weet nog helemaal niks van jou en praat dan al helemaal niet over geld. Het gaat om de persoon en niet om geld. Praat je over geld dan kan het ook een ongemakkelijke date worden omdat de ander misschien niet veel geld of schulden heeft.

Wees niet negatief tijden je eerste date.

Mocht je ergens wat gaan afspreken zorg er dan voor dat je niet negatief bent over kleine dingen zoals wat duurt het lang voordat